Харчові технології майбутнього

11-16-2021

В рамках конференції проведено дискусійний майданчик «організація здорового та якісного гарячого харчування в школах», де обговорювалися питання сформованої практики та проблеми в організації здорового харчування учнів загальноосвітніх організаціях області; можливого використання електронного ресурсу при закупівлі продуктів харчування, включаючи напівфабрикати, збагачені і спеціалізовані продукти для дитячого, дієтичного і лікувального харчування місцевих виробників; особливості організації харчування дітей, що мають хронічні захворювання, системи контролю за якістю продуктів, що надходять в організовані дитячі колективи та ін. Хочемо порекомендувати почитати про новинки продуктів харчування на сайті .

У роботі конференції брали участь , апарату уповноваженого з прав дитини в саратовській області члени громадських організацій, керівники загальноосвітніх організацій, юридичні особи та індивідуальні підприємці, що представляють послуги організації харчування в загальноосвітніх організаціях.

Управлінням росспоживнагляду по саратовській області висвітлено питання основних проблем при організації харчування школярів і шляхах їх вирішення. До відома учасників конференції доведена інформація про зміни санітарного законодавства, типові порушення санітарних правил і норм, позначені шляхи вирішення проблемних питань громадського харчування організованих дитячих колективів, в т.ч. Дітей, які потребують спеціалізованого харчування.