Щоб поснідати швидко і з користю для здоров’я, зробіть оладки за новим рецептом. Яблучні оладки без пшеничного борошна, цукру та олії неймовірно смачні і легкі, готуються всього 10 – 15 хвилин. Спробуйте!
Нам знадобляться:
- великі червоні яблука, 2 – 3 шт.;
- вівсяна мука, 1 – 1,5 склянки;
- 2 яйця;
- молоко – 200 мл;
- сіль на кінчику ножа;
- замінник цукру за смаком (можна без нього).
Яблучні оладки – рецепт
Приготуйте тісто. Розбийте два яйця в миску, збийте вінчиком або міксером, додайте вівсяну муку, збийте, додайте молока, сіль, знову збийте. Тісто має вийти досить рідким, як на млинці. Якщо консистенція буде густий – додати ще молочка, якщо навпаки – борошна.
Яблучні ПП готові оладки! Подавати з медом, горіхами, ягодами, цукровою пудрою. Пальчики оближеш!