Ми попросили нашого постійного експерта, шеф-кухаря і фуд-блогера марію фомічову показати нам ідеальне блюдо для тих, хто любить смачно поїсти, але не хоче розлучатися з ідеальною фігурою.
Саме тому, блюдо, яке ми пропонуємо приготувати, відрізняється збалансованістю смаку, простими інгредієнтами і низькою калорійністю. Просто, швидко і дивно смачно!
Інгредієнти:
- 
Цукіні (або кабачок) — 1-2 шт.;
 - 
Куряча грудка — філе) – 1 шт.;
 - 
Томати черрі — 200 гр.;
 - 
Соєвий соус-50 мл.;
 - 
Паприка – 1 ст. Л;
 - 
Запашний перець – за смаком;
 - 
Сіль – за смаком;
 - 
Лимонна цедра – за смаком;
 - 
Лимонний сік-2 ст. Л.;
 - 
Оливкова або рослинна олія для смаження.
 
Дивіться поетапний рецепт найсмачнішої пасти в відео від кулінарного експерта:
Спосіб приготування:
- 
Готуємо продукти до приготування: промиваємо курячу грудку, цукіні і помідори черрі, далі — просушуємо.
 - 
Починаємо готувати страву з курки: розрізаємо уздовж курячу грудку, тим самим розділивши її на дві частини.
 - 
Утворені часточки занурюємо в соєвий соус. Поки м’ясо маринується можемо приступити до приготування пасти з цукіні.
 - 
Розрізаємо цукіні або кабачок на спіралерезке. Якщо її немає, то можна розрізати овоч за допомогою картоплечистки на тонкі смужки. Постарайтеся взяти ще молодий овоч, який не встиг накопичити багато крохмалю і не буде ламким при нарізуванні. Наше завдання-зберегти форму смужок, щоб спагетті були схожі на справжні.
 - 
Додаємо сіль і перець за смаком, лимонну цедру і трохи лимонного соку.
 - 
Розігріваємо сковороду, вливаємо оливкову або рослинну олію, викладаємо цукіні.
 - 
Обсмажуємо 5-7 хвилин до повної готовності.
 - 
Далі беремо замариновану курячу грудку і починаємо обжарку на попередньо розігрітій сковороді (можна на тій же, на якій готували цукіні).
 - 
Посипаємо м’ясо птиці паприкою і обсмажуємо по три хвилини з кожного боку.
 - 
Додаємо приготовані раніше кабачки до грудей, а також для більш інтенсивного смаку — розрізані навпіл помідори черрі.
 
За таке смачне і корисне блюдо вам будуть вдячні не тільки домашні, але і фігура! з пастою з цукіні можна сміливо експериментувати і радувати себе і своїх близьких цим пікантним блюдом.
Woman.ru
