хочете ситно повечеряти? приготуйте смачний вінегрет з капустою по простому покроковому рецептом.
Вінегрет з капустою: рецепт
Рецепт вінегрету розрахований на 5 порцій. Для приготування традиційної страви знадобиться:
- буряк;
 - банка консервованої квасолі;
 - 2 картоплини;
 - 2 морквини;
 - 150 г свіжої капусти;
 - 3 маринованих огірка;
 - ріпчаста цибуля;
 - рослинна олія;
 - сіль і приправи;
 - зелень за смаком.
 
Вибирайте свіжі овочі: склад має вирішальне значення для успіху готового блюда.
Рекомендуємо взяти консервовану квасолю. Її смак краще доповнить блюдо.
читайте також: як швидко зварити буряк для вінегрету
Як приготувати вінегрет з капустою і квасолею
Перед тим як приготувати вінегрет, зваріть картоплю, буряк і моркву. Радимо буряк і моркву запекти в духовці, що збереже в овочах корисні мікроелементи.
Після того як вони охолонуть, приступаємо до приготування:
- моєму і ріжемо капусту;
 - дрібно шаткуємо зелень;
 - промиваємо квасолю;
 - ріжемо кубиками цибулю і огірки;
 - так само шаткуємо зварені овочі;
 - змішуємо інгредієнти;
 - приправляємо;
 - додаємо рослинне масло.
 
Якщо хочете приготувати вінегрет, рецепта простіше нашого не знайти. Порадуйте себе і гостей смачним блюдом в будні і свята.
Смачного!
читайте також: зимові салати з буряка і моркви
