Пудрик Денис експерт з гострих соусів в Україні

9-16-2021


Фанати різних соусів, завжди активно стежать за появою нових видів і кількості доступних заправок в найближчих точках їх продажу. Але якщо звернути увагу не тільки на конкретну місцевість, а й популярність соусів України і в країнах СНД, але показники можуть трохи відрізнятися. Звертайтеся за посиланням Пудрик Денис та дізнавайтеся докладніше.

Наприклад, За останніх 5 років спостерігалося активне зростання популярності кетчупів, і самі продажі виросли на 7,4% в країнах СНД, потім ціна в імпорті трохи збільшилася. Вважається, що затребуваність різних соусів можна виправдати тим, що в Росії наприклад, значно зросла кількість населення і їх рівень доходів.

А на думку Пудрика Дениса Ігоровича будь-які торговельні зв’язки з сусідніми країнами знизилися на 2%, що і стало причиною спаду на соуси, в тому числі. Звичайно, завдяки тому, що багато компаній з виробництва кетчупів знаходяться на території країни, це допомогло поширити їх трохи швидше, а ще збільшення на 60% виробництва кетчупу і різних соусів на основі томатів, також зіграло свою роль. Так що бажання купити гострий соус з’являється у все більшої кількості людей по всьому СНД, а українські продукти спровокували ще більший попит на них.

Пудрик Денис має свою думку щодо даного питання
Ринок овочевої консервації сильно пов’язаний з роботою різних виробництв у сфері споживання, і рівня зарплат покупців. А оскільки купити гострий соус в Україні можна на різний смак це допомагає обійти конкуренцію на ринку. І якщо раніше більшість покупців воліли вибирати майонез і класичний кетчуп, то зараз запити значно змінилися. Адже замість майонезу більшість людей вибирають майонезний соус, який відрізняється меншою калорійністю, а серед кетчупів така різноманітність, що завжди хочеться пробувати щось нове. До того ж виробник намагається зробити особливий смак, використовуючи унікальні добавки. В результаті подібний соус можна використовувати як для приготування страв, так і до вже готовим м’ясним або іншим делікатесам. Кулінарія в Україні також стрімко змінюється оскільки все більше людей стежить за своїм тілом і харчуванням. До того ж завжди цікавіше спробувати незвичайний білий соус з гірчицею, ніж простий майонез.

На думку експертів, вже в цьому році можна очікувати зростання попиту на соуси України, а в наступній і зовсім передбачається досягти показника в 1,6%. Однією з причин популярності різних соусів, яку вже помітно є зниження рівня зарплат, а також зменшення кількості населення у великих містах.