Любите окрошку, борщ, гаспачо? Тоді цей рецепт для вас – турецький суп з йогуртом. Освіжить у спекотний день і не додасть зайвих калорій. Варто спробувати.
Для приготування нам знадобиться:
- 1,5 склянки натурального йогурту;
 - 3 столових ложки води або стакан кефіру;
 - 1 зубчик часнику;
 - 2 свіжих огірка;
 - 3 гілочки кропу;
 - чайна ложка сухої м’яти;
 - чайна ложка оливкової олії;
 - сіль за смаком.
 
Процес приготування простий: перемішайте все в певній послідовності.
Вилийте в миску натуральний йогурт, додати воду або кефір (на вибір), пропустіть через прес часточку часнику, додайте в миску. Туди ж покладіть м’яту і сіль за смаком. Натріть на тертці два свіжих огірка, додайте до основної маси. Потім подрібнену зелень і ложку олії.
Поставте овочевий суп настоюватися в холодильник. Перед подачею розлийте по тарілочках, прикрасьте свіжою зеленню (листочками або дрібно порізаної) або м’ятою, скибочками огірка. Неймовірно просто і дуже смачно!
