Ми вже розповідали, як можна смачно приготувати куряче філе з апельсинами. Настала черга індички. М’ясо індички не є висококалорійним і його можна сміливо включати в дієтичне харчування. Користь продукту в тому, що він виводить холестерин, багатий кальцієм, натрієм і фосфором, сприяє поліпшенню кровотворення, стимулює роботу мозку, покращує обмін речовин. Почуття насичення приходить швидко і без негативних наслідків у вигляді докорів совісті за обжерливість. Їмо і худнемо – це про індичку!

- Філе грудки індички, 1 кг;
 - 2 апельсина;
 - 1 лимон;
 - Свіжий чебрець, свіжа петрушка, розмарин, паприка, чорний мелений перець за смаком.
 
Рецепт приготування найсмачнішої індички
Індичка з апельсинами і лимоном готується просто! Висипте на тарілку подрібнену петрушку, чебрець і розмарин. Додайте до трав цедру лимона і апельсина, перемішайте.

Смачна індичка готова. Ідеально для вечері або пікніка на природі. Спробуйте це блюдо на відкриття дачного сезону. Всі будуть в захваті! Але якщо приготувати його вдома, буде не гірше. Подавайте з гранатовим соусом, овочами, шматочками апельсина або іншими цитрусовими.


































