
У цьому салаті особливі інгредієнти, які надають йому м’який і соковитий смак. Блюдо виходить ситним, смачним та стане знахідкою для будь-якого святкового столу. І не тільки – це ідеальний перекус або вечерю на дієті і ПП.
Нам знадобиться:
- телятина відварна, 400 грам;
 - 1 цибулина;
 - 1 солодкий перець;
 - 3 помідори;
 - 1 зубчик часнику;
 - 1 банку білої квасолі консервованої;
 - 1 маринований огірок;
 - пучок петрушки;
 - 4 столових ложки оцту;
 - 6 столових ложок оливкової олії;
 - салат айсберг за смаком;
 - сіль за смаком.
 
Салат з телятиною рецепт
Заздалегідь відваріть телятину (залиште остигати в бульйоні, щоб була соковитою). Безпосередньо перед приготуванням салату наріжте м’ясо скибочками. Подрібніть цибуля (кільцями), перець очистіть від насіння і наріжте соломкою, помідори подрібніть, огірок, дрібно нарубаєте петрушку, часник пропустіть через прес. Порвіть салат айсберг.
Відкрийте банку консервованої квасолі, процідіть рідину злийте в окрему миску. Приготуйте соус для салату – змішайте оцет, олію, сіль і трохи рідини, злитої з банки квасолі.
З’єднайте всі інгредієнти салату разом, в одній посуді, полийте соусом, дайте настоятися перед подачею 30 хвилин. Можна посипати кунжутом. Салат з телятиною і овочами готовий! Дуже легко і ситно, яскраво і соковито! Спробуйте!



































