Блюдо на все літо: оладки з кабачків — найпростіший рецепт

128

Найніжніші кабачкові оладки з томатами. Дуже смачні і готуються швидко.

Кабачкові оладки з помідорами – це відмінне блюдо, яке можна готувати в літньо-осінній період, коли урожай овочів завжди у великій кількості. І коштують такі овочі сущі копійки. Кабачок-настільки універсальний продукт, що готувати з нього можна нескінченно. Чого варті одні оладки. Господині готують їх часто і з задоволенням. У багатьох сім’ях кабачкові оладки дуже популярні, адже вони смачні, корисні і поживні. Сьогодні пропонуємо в кабачкові оладки додати помідори-вони додадуть страві додаткову соковитість і легку кислинку. Адже ми пам’ятаємо, що сам кабачок на смак нейтральний і відмінно дружить з багатьма спеціями і добавками. Помідори додадуть кабачкам додатковий смак і яскравий колір.

Готуємо кабачкові оладки з томатами на сковороді

Кабачки натріть на звичайній крупно тертці – бажано взяти молоді кабачки. З ними все просто-чистити від шкірки не потрібно, а все насіння всередині м’які.

Викладіть натерті кабачки в глибоку ємність, всипте до них нарізані кубиками помідори і ріпчасту цибулю. Лук додасть страві додаткову соковитість і пікантний смак за рахунок гостроти.

Вбийте до овочів куряче яйце-це важливо, з ним оладки будуть ідеально тримати форму і не розваляться при перевертанні.

Всипте потрібну кількість пшеничного борошна, вона також скріпить вироби. Перемішайте овочевий фарш, додайте сіль і чорний перець за смаком.

Розігрійте рослинне масло на сковороді, включивши помірний вогонь. Ложкою викладайте оладки, надаючи їм округлену форму. Обсмажуйте оладки з двох сторін до золотистої скоринки – на це піде 10-12 хвилин. Чи не наливайте в сковороду багато масла – оладки вийдуть занадто жирними.

Готові вироби подавайте до столу, поки вони теплі. Доповніть кабачкові оладки будь свіжою зеленню і готово.

Також кабачкові оладки відмінно поєднуються з натуральним йогуртом або нежирною сметаною. Приємного вам апетиту!