Рецепт приготування дуже швидких і соковитих курячих оладок. Готувати 20 – 30 хвилин. Ідеально на сніданок або вечерю.
Нам буде потрібно:
- куряча грудка, 500 грам;
- кукурудза консервована, 150 грам;
- зелена цибуля, 4 – 5 стебел;
- 3 столові ложки сметани;
- 1 яйце;
- пшеничне борошно, 2 – 3 столові ложки;
- сіль і перець за смаком;
- кілька крапель олії для смаження.
Оладки з курячої грудки рецепт
Подрібнити курячу грудку і зелений лук. Перемішати. Додати кукурудзу. Перемішати. Додати всі інші інгредієнти і ще раз перемішати. Сіль і перець додаємо за смаком, борошно – на-віч. Може потрібно трохи менше 2 столових ложок або трохи більше 3 – дивіться по консистенції.
Розігрійте сковороду, капніть трохи олії. Сформуйте котлетки і відправте їх смажитися – по 3 – 4 хвилини з кожного боку до рум’яної скоринки. Оладки з курячої грудки готові! Подавайте з гарніром або овочами, нежирної сметаною, натуральної томатною пастою, йогуртом. Щоб знизити калорійність страви, оладки можна просочити паперовими рушниками (прибрати надлишки масла).