Еклери на рослинній олії з заварним кремом

60

Еклери з апельсиновим кремом

Багато хто любить всім відомий французький десерт — еклери. Для еклерів готують найрізноманітніші крему. Мені найбільше подобаються ці тістечка з кремом, в яких відчувається апельсинова нотка, і без додавання вершкового масла.

Тісто для еклерів я вже багато років роблю на соняшниковій олії, так як це бюджетно і за смаком особливої різниці немає. Звичайно ж, як і на вершковому маслі, на соняшниковій олії еклери випікати потрібно обережно. Духовку під час випікання не відкривати, поки еклери не підрум’яняться. Так як еклери можуть осісти.

Дуже смачні, ніжні тістечка виходять, з доступних продуктів. Всім, хто любить такий десерт, рекомендую спробувати такі еклери за моїм рецептом.

Як приготувати «еклери на рослинній олії з заварним кремом» покроково з фото в домашніх умовах