Ідеальний сніданок: дієтичні яблучні оладки

655

Щоб поснідати швидко і з користю для здоров’я, зробіть оладки за новим рецептом. Яблучні оладки без пшеничного борошна, цукру та олії неймовірно смачні і легкі, готуються всього 10 – 15 хвилин. Спробуйте!

Нам знадобляться:

  • великі червоні яблука, 2 – 3 шт.;
  • вівсяна мука, 1 – 1,5 склянки;
  • 2 яйця;
  • молоко – 200 мл;
  • сіль на кінчику ножа;
  • замінник цукру за смаком (можна без нього).

Яблучні оладки – рецепт

Щоб приготувати пісні яблучні оладки, вимийте, обсушіть яблука, очистіть їх від шкірки. Акуратно виріжте серцевину, щоб яблуко залишилося цілим (як на фото). Наріжте акуратними гуртками.

Приготуйте тісто. Розбийте два яйця в миску, збийте вінчиком або міксером, додайте вівсяну муку, збийте, додайте молока, сіль, знову збийте. Тісто має вийти досить рідким, як на млинці. Якщо консистенція буде густий – додати ще молочка, якщо навпаки – борошна.

Кожен гурток яблука втопіть в тісто, обваляйте з усіх боків, як рибу, коли смажите в клярі. Викладіть на розігріту антипригарну сковороду, випікайте з двох сторін під кришкою. Бажано масла не додавати взагалі, якщо буде підгоряти, дозволяється злегка змастити пензликом.

Яблучні ПП готові оладки! Подавати з медом, горіхами, ягодами, цукровою пудрою. Пальчики оближеш!