Як приготувати печінку правильно, щоб вона залишалася ніжною

85

Сьогодні хочу поділитися на мій погляд найвдалішим варіантом приготування печінки. При такій технології гасіння, вона виходить дуже ніжною і м’якою.

продукти

  • печінка яловича -500 гр.
  • цибуля -2 шт.
  • рослинна олія –для смаження
  • сметана-150-200 гр.
  • гірчиця -1 ч. Л.
  • сіль -1 / 2 ч. Л.
  • чорний перець-за смаком

Як приготувати смачну печінку

Печінку яловичу наріжемо брусочками.за бажанням можна залити молоком і залишити на 2 години, але це не обов’язково. Якщо немає часу, можна відразу приступати до приготування.

Цибулю разрежем півкільцями.

Печінку обвалюють в борошні. Я це роблю в мішечку. Так кухня залишається чистіше.

Цибулю обсмажуємо на сковороді і прибираємо його в тарілку. Тепер де смажився цибулю доливаємо рослинне масло і кладемо печінку, смажимо періодично помішуючи 10 хвилин.

Тепер змішуємо печінку і цибулю.

Тепер додаємо сметану, гірчицю, сіль і чорний перець.

Перемішуємо і ще тушкуємо на повільному вогні 5 хвилин. Знімаємо з вогню і даємо настоятися хвилин 10.

Приготована саме таким способом печінку, з додаванням гірчиці, виходить не тільки м’якою і ніжною, але і не має різкого запаху печінки, який багато хто так не люблять.

Приємного апетиту!