Чебуреки з фаршу на мангалі. За смаком нітрохи не гірше ніж шашлик!

26

На мангалі майже завжди вважають за краще смажити шашлик, але фарш на вугіллі вийде навіть смачніше. Тут вся справа в правильному рецепті: сам фарш ми зробимо конвертом, а всередині для додаткової соковитості розмістимо сулугуні.

продукти

  • 1 кілограм жирної яловичини,
  • сіль,
  • подрібнений перець,
  • 400 грамів сулугуні.

М’ясо ріжемо невеликими шматочками і пропускаємо через м’ясорубку в глибоку миску.

Потім руками формуємо з фаршу щільні і великі тефтелі.

Тепер наше завдання перетворити їх в тонку котлету кухонним молотком.

У центр котлети кладемо сир.

І загортаємо її як конверт.

Залишилося тільки посмажити заготовки на розпеченому вугіллі.

Приготований таким чином фарш буде смачним і в холодному вигляді.

Смачного!