На мангалі майже завжди вважають за краще смажити шашлик, але фарш на вугіллі вийде навіть смачніше. Тут вся справа в правильному рецепті: сам фарш ми зробимо конвертом, а всередині для додаткової соковитості розмістимо сулугуні.
продукти
- 1 кілограм жирної яловичини,
- сіль,
- подрібнений перець,
- 400 грамів сулугуні.
М’ясо ріжемо невеликими шматочками і пропускаємо через м’ясорубку в глибоку миску.
Потім руками формуємо з фаршу щільні і великі тефтелі.
Тепер наше завдання перетворити їх в тонку котлету кухонним молотком.
У центр котлети кладемо сир.
І загортаємо її як конверт.
Залишилося тільки посмажити заготовки на розпеченому вугіллі.
Приготований таким чином фарш буде смачним і в холодному вигляді.
Смачного!