Неймовірно соковиті і м’які котлети з фаршу індички з качокавалло. Калорійність – всього 176 ккал на 100 грам. Час приготування – не більше 30 хвилин.
Нам буде потрібно:
- 200 грам м’яса індички, подрібненого в фарш;
- качокавалло, 60 грам;
- половинка цибулини;
- 1 яйце;
- сіль і перець за смаком.
Інгредієнти дані з розрахунку на 1 – 2 порції.
Котлети з індички в духовці, рецепт
Подрібніть цибулю, сир качокавалло розріжте на шматочки. Додайте цибулю до фаршу яйце, посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте. Сформуйте два акуратних котлетки, всередину кожної покладіть по шматочку качокавалло (готуйте, як звичайні зрази, щоб фарш закривав начинку).
Укладіть котлетки у форму і запікайте 20 хвилин при температурі 200 градусів. Смачні котлети з індички готові! Подавайте з запеченими або смаженими на грилі овочами, з пастою. Розум отъешь!
Більше улюблених страв на нашому каналі: https://zen.yandex.ru/simpleslim.ru. Підписуйтесь, щоб нічого не пропустити.