Курячий сальтисон для самого смачного перекусу

277

Дуже легка закуска з мінімумом жиру і максимумом корисної білка курячої грудки. Сальтисон курячий у пакеті можна готувати по-різному: як з чистого м’яса, так і з овочами: можна додати моркву, зелений горошок. Багато господинь використовують м’ясо разом з шкірою, щоб було трохи жирніше. Але такий варіант вже не можна назвати дієтичним. Сальтисон з курячих грудок – найбільш бажаний варіант для тих, хто прагне харчуватися правильно.

Нам знадобиться:

  • куряче філе (1 – 2 грудки без шкіри);
  • 1 пакетик желатину;
  • часник, 2 – 3 зубчики;
  • сіль, паприка, суміш перців за смаком.

Смачні котлетки з гречкою: ідеально до обіду

Курячий рецепт сальтисон

Наріжте філе на шматочки (не сильно крупно, але і не дрібно), посоліть, додайте суміш перців, паприку, всипте желатин, видавіть часник через прес. Добре перемішайте.

Готується курячий сальтисон в пакеті або в плівці. Візьміть рулон харчової плівки, розкачайте на столі, не відрізаючи. Викладіть на плівку м’ясо, сформуйте подобу ковбаски, рулету. Щільно оберніть м’ясо в декілька шарів, закрутіть плівку з обох кінців, зав’яжіть. Рулет повинен бути загорнутий герметично.

Закип’ятіть воду (діаметр посуду повинен бути більше, ніж довжина рулету – він повинен нормально поміщатися в каструлю). Опустіть рулет в киплячу воду і варіть 50 хвилин.

Після закінчення цього часу рулет викладіть на тарілку і дайте охолонути. Повністю! Тільки після цього його можна звільнити від плівки і акуратно нарізати. Курячий рулет готовий! Насолоджуйтеся сальтисоном домашнього якості – без консервантів, підсилювачів смаку і шкідливих харчових добавок. Зберігати в холодильнику, подавати як закуску. Можна їсти навіть увечері.