Соковитий салат з телятиною

185

У цьому салаті особливі інгредієнти, які надають йому м’який і соковитий смак. Блюдо виходить ситним, смачним та стане знахідкою для будь-якого святкового столу. І не тільки – це ідеальний перекус або вечерю на дієті і ПП.

Нам знадобиться:

  • телятина відварна, 400 грам;
  • 1 цибулина;
  • 1 солодкий перець;
  • 3 помідори;
  • 1 зубчик часнику;
  • 1 банку білої квасолі консервованої;
  • 1 маринований огірок;
  • пучок петрушки;
  • 4 столових ложки оцту;
  • 6 столових ложок оливкової олії;
  • салат айсберг за смаком;
  • сіль за смаком.

Салат з телятиною рецепт

Заздалегідь відваріть телятину (залиште остигати в бульйоні, щоб була соковитою). Безпосередньо перед приготуванням салату наріжте м’ясо скибочками. Подрібніть цибуля (кільцями), перець очистіть від насіння і наріжте соломкою, помідори подрібніть, огірок, дрібно нарубаєте петрушку, часник пропустіть через прес. Порвіть салат айсберг.

Відкрийте банку консервованої квасолі, процідіть рідину злийте в окрему миску. Приготуйте соус для салату – змішайте оцет, олію, сіль і трохи рідини, злитої з банки квасолі.

З’єднайте всі інгредієнти салату разом, в одній посуді, полийте соусом, дайте настоятися перед подачею 30 хвилин. Можна посипати кунжутом. Салат з телятиною і овочами готовий! Дуже легко і ситно, яскраво і соковито! Спробуйте!