Смачний мармелад з гарбуза. Роблю за 20 хвилин: ароматний і корисний

34

Мармелад виходить дуже смачним і ароматним, корисним, його можна готувати не тільки в якості десерту, але і як інгредієнт для різних десертів.

продукти

  • гарбуз, 500 г;
  • апельсин, 1 шт;
  • цукор, 1 склянка;
  • желатин, 40 г;
  • вода, 150 мл.

Як приготувати мармелад

Відварюємо до готовності шматочки гарбуза з апельсиновою шкіркою і часточками апельсина, соком, цукром.

Желатин заливаємо холодною водою і залишаємо розбухати.

Коли все звариться, прибираємо шкірку цитруса і вливаємо желатин.

Занурювальним блендером перебиваємо масу до повної однорідності.

Форму застилає харчовою плівкою і виливаємо масу, відправляємо форму в холодильник на кілька годин.

Виймаємо з форми і нарізаємо шматочками.

Присипати цукровою пудрою не варто – вона відразу тане і мармелад довго лежати не буде.

Краще кожен шматочок обваляйте в кокосовій стружці.

Зберігати можна в скляній тарі з кришкою.

Приємного апетиту!