Мармелад виходить дуже смачним і ароматним, корисним, його можна готувати не тільки в якості десерту, але і як інгредієнт для різних десертів.
продукти
- гарбуз, 500 г;
 - апельсин, 1 шт;
 - цукор, 1 склянка;
 - желатин, 40 г;
 - вода, 150 мл.
 
Як приготувати мармелад
Відварюємо до готовності шматочки гарбуза з апельсиновою шкіркою і часточками апельсина, соком, цукром.
Желатин заливаємо холодною водою і залишаємо розбухати.
Коли все звариться, прибираємо шкірку цитруса і вливаємо желатин.
Занурювальним блендером перебиваємо масу до повної однорідності.
Форму застилає харчовою плівкою і виливаємо масу, відправляємо форму в холодильник на кілька годин.

Виймаємо з форми і нарізаємо шматочками.

Присипати цукровою пудрою не варто – вона відразу тане і мармелад довго лежати не буде.
Краще кожен шматочок обваляйте в кокосовій стружці.
Зберігати можна в скляній тарі з кришкою.

Приємного апетиту!
































