Вівсяне печиво для тонкої талії

296

Печиво вівсяне домашнє робиться дуже швидко і просто. А ще воно дуже корисне і смачне, насичує організм швидко і без зайвих калорій.

Нам буде потрібно:

  • Пластівці вівсяні — 300 г
  • Родзинки — 40 г
  • Кефір — 300 мл
  • Мед — 3 ст. л.
  • Ванілін
  • Кориця

Рецепт вівсяних печива

Вівсяне печиво в домашніх умовах робиться протягом години.

Спочатку потрібно замочити пластівці в кефірі, а ізюм – в окропі. Залишити на 40 хвилин. Поки інгредієнти настоюються, підготуйте зручну форму для випікання, пекарську папір, розігрійте духовку.

Після закінчення 40 хвилин пластівці і родзинки добре перемішати, додати мед, ванілін, корицю. Сформувати акуратні печіннячка (форма – як у покупних) і викласти на деко, вистелений папером.

Випікати дієтичне вівсяне печиво в духовці протягом 30 хвилин при температурі від 180 до 200 градусів. Ласощі готово!

  • Калорійність: 199 ккал на 100 грам

Пісне вівсяне печиво можна готувати на воді – без кефіру. За бажанням можна додати будь-які цукати, горіхи і сухофрукти, обсипати цукровою пудрою, цедрою, кокосовою стружкою, тертим шоколадом. Калорійність десерту в цьому випадку стане більше.