Сьогодні хочу поділитися на мій погляд найвдалішим варіантом приготування печінки. При такій технології гасіння, вона виходить дуже ніжною і м’якою.
продукти
- печінка яловича -500 гр.
 - цибуля -2 шт.
 - рослинна олія –для смаження
 - сметана-150-200 гр.
 - гірчиця -1 ч. Л.
 - сіль -1 / 2 ч. Л.
 - чорний перець-за смаком
 
Як приготувати смачну печінку
Печінку яловичу наріжемо брусочками.за бажанням можна залити молоком і залишити на 2 години, але це не обов’язково. Якщо немає часу, можна відразу приступати до приготування.
Цибулю разрежем півкільцями.
Печінку обвалюють в борошні. Я це роблю в мішечку. Так кухня залишається чистіше.
Цибулю обсмажуємо на сковороді і прибираємо його в тарілку. Тепер де смажився цибулю доливаємо рослинне масло і кладемо печінку, смажимо періодично помішуючи 10 хвилин.
Тепер змішуємо печінку і цибулю.
Тепер додаємо сметану, гірчицю, сіль і чорний перець.
Перемішуємо і ще тушкуємо на повільному вогні 5 хвилин. Знімаємо з вогню і даємо настоятися хвилин 10.
Приготована саме таким способом печінку, з додаванням гірчиці, виходить не тільки м’якою і ніжною, але і не має різкого запаху печінки, який багато хто так не люблять.

Приємного апетиту!



































