Дієтичні котлетки з цвітної капусти

184

Сьогодні готуємо легкі і ситні котлети з цвітної капусти з пармезаном і хрусткими сухариками. Котлети не смажимо, а випікаємо, щоб були менш калорійними.

Нам буде потрібно:

  • цвітна капуста, свіжа, 600 грам;
  • 1 цибулина;
  • панірувальні сухарі, 30 грам;
  • сир (будь-який), 30 грам;
  • пармезан, 30 грам;
  • 1 яйце;
  • сіль і перець за смаком;
  • пучок зеленого цибулю;
  • оливкова олія, 1 ст. л.

Рецепт котлет з цвітної капусти з сиром

Капусту розібрати на суцвіття і відварити до готовності. Викласти в миску, розім’яти виделкою, всипати панірувальні сухарі, тертий сир, натертий пармезан, додати сире яйце, сіль і перець за смаком, рубаний зелений і нарізану ріпчасту цибулю.

Добре перемішати, сформувати акуратні котлетки і викласти на вистелений пекарської папером деко. Кожну котлетку змастіть оливковою олією, використовуючи силіконову пензлик. Випікайте 15 хвилин в духовці при температурі 195 градусів. Котлети з цвітної капусти пісні готові. Подавати зі сметаною або йогуртом, овочами. Смачно буде і з молоком! Сподобається всім, поспішайте приготувати!