Сьогодні готуємо легкі і ситні котлети з цвітної капусти з пармезаном і хрусткими сухариками. Котлети не смажимо, а випікаємо, щоб були менш калорійними.
Нам буде потрібно:
- цвітна капуста, свіжа, 600 грам;
- 1 цибулина;
- панірувальні сухарі, 30 грам;
- сир (будь-який), 30 грам;
- пармезан, 30 грам;
- 1 яйце;
- сіль і перець за смаком;
- пучок зеленого цибулю;
- оливкова олія, 1 ст. л.
Рецепт котлет з цвітної капусти з сиром
Капусту розібрати на суцвіття і відварити до готовності. Викласти в миску, розім’яти виделкою, всипати панірувальні сухарі, тертий сир, натертий пармезан, додати сире яйце, сіль і перець за смаком, рубаний зелений і нарізану ріпчасту цибулю.
Добре перемішати, сформувати акуратні котлетки і викласти на вистелений пекарської папером деко. Кожну котлетку змастіть оливковою олією, використовуючи силіконову пензлик. Випікайте 15 хвилин в духовці при температурі 195 градусів. Котлети з цвітної капусти пісні готові. Подавати зі сметаною або йогуртом, овочами. Смачно буде і з молоком! Сподобається всім, поспішайте приготувати!