Ділюся рецептом приготування делікатесного салату з консервованої горбуші з виноградом. У складі цього салату є сир, яйця, цибуля, свіжий огірок, але «родзинку» йому надає саме виноград.
Не всіма такий салат сприймається однозначно через консервативність поглядів на традиційні салати. Будь-які добавки в салат з фруктів і ягід поки ще не дуже популярні, хоча і у таких страв є багато любителів. Досить спробувати салат, щоб оцінити його освіжаючий смак. Приємних вам смакових вражень!
Рецепт салату з консервованою горбушею, свіжим огірком і виноградом
Час підготовки – 10 хвилин
Час приготування-30 хвилин
Кількість порцій– 4
Підготувати всі необхідні інгредієнти. Я приготувала салат з половини заявлених продуктів.
Яйця відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, а потім опустити в холодну воду на пару хвилин, обтерти, очистити, остудити і нарізати дрібними кубиками.
Огірок вимити, обсушити, розрізати уздовж на тонкі пластини, а потім нашаткувати поперек локшиною.
Рибу вийняти з банки, обсушити в серветці, видалити кісточки і шкіру, а потім розібрати на невеликі шматочки.
Сир натерти на крупній тертці.
Цибулину очистити і дрібно нашаткувати.
Виноград вимити, зняти з кистей і розрізати кожну ягоду уздовж навпіл.
В об’ємній мисці з’єднати всі підготовлені інгредієнти, посолити за смаком і заправити майонезом.
Салат акуратно перемішати.
Подати святковий салат з горбушею і виноградом можна як в одному салатнику, так і порційно, посипавши подрібненою зеленню.