Вирощувати індичат гомілку з часником і розмарином

177

Вирощувати індичат гомілку в духовці підійде як для святкового столу, так і для тихого сімейного вечері. Ідеально з овочевими рагу, овочевими салатами, картоплею в духовці по-селянськи. Готувати просто і швидко. Спробуйте, час приготування близько 2-х годин.

Нам буде потрібно:

  • Гомілка індички, 2 шт.
  • 2 зубчики часнику
  • Вершки, 5 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців
  • 3 гілочки розмарину

Інгредієнти вказані на 2 порції. Якщо ви готуєте на більшу кількість осіб, збільште кількість.

Вирощувати індичат гомілку, запечена в духовці: як готувати

Вимийте гомілки, обсушіть, промокніть паперовими рушниками, зробіть акуратні надрізи на шкірі гострим ножем. Нафаршируйте надрізи нарізаним часником.

Добре натріть сіллю і сумішшю перців, дайте трохи промаринуватися. В цей час розігрійте духовку до 220 градусів. Потім викладіть ніжки у форму для запікання, полити вершками і поставте в духовку на 15 хвилин.

Курячі super-котлетки: можна навіть на ніч!

Після закінчення 15-ти хвилин переверніть ніжки (вони повинні підрум’янитися), знову полийте вершками. Поставте ще на 15 хвилин.

Потім знову витягніть форму, додайте до м’яса гілочки розмарину, ще раз полийте вершками і приберіть в духовку, на цей раз на 1 годину. Зменшіть температуру до 180 градусів.

Через годину вирощувати індичат гомілку, запечена в духовці з часником і розмарином готова! Приємного апетиту! Блюдо дуже смачне, але не зовсім дієтичне, щоб спожити менше калорій, знімайте шкірку.