Дуже легкий і свіжий салат, який ви ще не пробували. Підійде і на святковий стіл, і на кожен день. Можна всім, навіть хто не їсть м’ясо і сидить на дієтах. Готувати 30 хвилин!
Нам буде потрібно:
- 2 середніх баклажана
 - 1 велика морквина
 - 2 цибулини
 - 2 – 3 середніх стиглих помідора
 - Натуральний йогурт
 - 3 зубчики часнику
 - Сіль, перець за смаком
 - Свіжа зелень
 
Готуємо баклажановий салат: рецепт покроково
Нарізати баклажан смужками, посолити, залишити.

Вимочити баклажан у воді, злити всю воду без залишку. Нарізати шматочками (квадратиками) помідори, дати стекти зайвому соку. Потім обсмажити баклажани, теж викласти на рушник.

Коли всі інгредієнти готові і охолоджено, починаємо салат укладати шарами.
- 1 шар – смажені баклажани
 - 2 – обсмажену цибулю
 - 3 – обсмажена морква
 - 4 – свіжі помідори
 - 5 – соус зі сметани з часником
 

Всі наступні шари повторити, поки не закінчаться інгредієнти. Зверху рясно посипати зеленню. Легкий і шалено смачний овочевий салат готовий!

































