Ідеальне ласощі для всіх, хто на дієті. Домашній зефір не зашкодить вашій фігурі, підніме настрій і зарядить енергією на весь день.
Нам знадобиться:
- 200 г яблук;
 - 2 яєчних білка;
 - 5 г желатину;
 - стевія за смаком.
 
Яблучний зефір рецепт
Яблука очистити, розрізати на частини, видалити серцевину. Запекти в духовці при температурі 180 градусів близько 30 хвилин. Яблуко повинні бути м’якими. Остудити.

Змішати розім’яте яблуко, збиті білки і желатин, розкласти по формах і прибрати на 2 години в холодильник. Яблучний зефір в домашніх умовах готовий! Можна прикрасити свіжими ягодами.
Насолоджуйтесь, не боячись поправитися!





















Яблучний зефір рецепт












