Дієтичний яблучний зефір

359

Ідеальне ласощі для всіх, хто на дієті. Домашній зефір не зашкодить вашій фігурі, підніме настрій і зарядить енергією на весь день.

Нам знадобиться:

  • 200 г яблук;
  • 2 яєчних білка;
  • 5 г желатину;
  • стевія за смаком.

Яблучний зефір рецепт

Яблука очистити, розрізати на частини, видалити серцевину. Запекти в духовці при температурі 180 градусів близько 30 хвилин. Яблуко повинні бути м’якими. Остудити.

Збити в блендері яєчні білки зі стевією до стійких піків. Охолоджені яблука розім’яти виделкою. Желатин замочити у воді, потім підігріти в мікрохвильовій печі до повного розчинення, але не до кипіння.

Змішати розім’яте яблуко, збиті білки і желатин, розкласти по формах і прибрати на 2 години в холодильник. Яблучний зефір в домашніх умовах готовий! Можна прикрасити свіжими ягодами.

Насолоджуйтесь, не боячись поправитися!