Дивовижно смачна закуска» круті перці «

85

Закуска чудово поєднується з будь-якою стравою і особливо смачно доповнює м’ясо.

продукти

  • капуста — 1 кг
  • цибуля-1 шт
  • морква — 1 шт
  • болгарський перець

Для маринаду

  • вода-1,5 л
  • сіль — 30 гр
  • цукор — 150 гр
  • рослинна олія — 150 мл
  • оцет 9% — 100 мл
  • запашний перець горошок — 10 шт
  • лавровий лист-2 шт

Як приготувати закуску «круті перці»

Приготуємо маринад.

У каструлю наливаємо воду, додаємо сіль, цукор, лавровий лист, запашний перець горошком, оцет і рослинне масло.

Все перемішуємо, ставимо на плиту і доводимо до кипіння.

Перець очищаємо від хвостика і насіння.

Шаткуємо капусту, очищаємо моркву і натираємо на тертці.

Цибулю чистимо від лушпиння і нарізаємо тонкою соломкою.

Підготовлені продукти перекладаємо в миску.

Трохи солимо і добре перетираємо руками.

У киплячий маринад кладемо перець і проварюємо 1 хвилину. Потім дістаємо, трохи охолоджуємо і начиняємо капустою.

Беремо глибоку ємність, на дно викладаємо трохи залишилася капусти і зверху розставляємо підготовлений перець.

Заливаємо його маринадом, накриваємо кришкою і придавлюємо вантажем.

У такому вигляді залишаємо на 3 години.

Через відведений час грузик прибираємо, накриваємо ємність кришкою і ставимо в холодильник на 48 годин.

Через відведений час закуска готова, можна подавати до столу.

Приємного апетиту!