Смачні котлетки з гречкою: ідеально до обіду

203

Дуже простий рецепт: котлети з гречкою і фаршем. Легке і корисне блюдо для всієї родини. 2 в 1: м’ясне і гарнір разом!

Нам знадобиться:

  • фарш яловичий, 500 – 600 м;
  • стакан вареної гречки;
  • 1 середня цибулина;
  • 2 яйця;
  • сіль і перець за смаком;
  • висівки вівсяні (для панірування);
  • будь-які овочі і томатна паста (для підливи);
  • свіжа зелень.

Скільки потрібно пити води, щоб худнути?

Котлети з гречкою і фаршем: покроковий рецепт

Викладіть фарш в глибоку миску, додайте подрібнену цибулю, 2 яйця, посоліть, поперчіть, перемішайте. Додайте до м’яса склянку гречки. Перемішайте ще раз.

Сформуйте котлетки, обваляйте в висівках і починайте смажити. За дві хвилини з кожного боку на великому вогні, щоб м’ясні котлети з гречкою підрум’янилися.

Готуємо соус для гречки з котлетами. Для цього обсмажте на сковороді будь-які овочі (цибуля, морква, томати, болгарський перець), додайте томатну пасту і трохи водички, викладіть в сковороду котлети. Накрийте кришкою і тушкуйте до готовності ще хвилин 20 – 25.

Котлети з додаванням гречки готові! Перед подачею на стіл прикрасьте свіжою зеленню!

Курячий сальтисон для самого смачного перекусу