Дуже простий рецепт: котлети з гречкою і фаршем. Легке і корисне блюдо для всієї родини. 2 в 1: м’ясне і гарнір разом!
Нам знадобиться:
- фарш яловичий, 500 – 600 м;
- стакан вареної гречки;
- 1 середня цибулина;
- 2 яйця;
- сіль і перець за смаком;
- висівки вівсяні (для панірування);
- будь-які овочі і томатна паста (для підливи);
- свіжа зелень.
Скільки потрібно пити води, щоб худнути?
Котлети з гречкою і фаршем: покроковий рецепт
Викладіть фарш в глибоку миску, додайте подрібнену цибулю, 2 яйця, посоліть, поперчіть, перемішайте. Додайте до м’яса склянку гречки. Перемішайте ще раз.
Сформуйте котлетки, обваляйте в висівках і починайте смажити. За дві хвилини з кожного боку на великому вогні, щоб м’ясні котлети з гречкою підрум’янилися.
Готуємо соус для гречки з котлетами. Для цього обсмажте на сковороді будь-які овочі (цибуля, морква, томати, болгарський перець), додайте томатну пасту і трохи водички, викладіть в сковороду котлети. Накрийте кришкою і тушкуйте до готовності ще хвилин 20 – 25.
Котлети з додаванням гречки готові! Перед подачею на стіл прикрасьте свіжою зеленню!
Курячий сальтисон для самого смачного перекусу