
Якщо ви стежите за фігурою і намагаєтеся харчуватися раціонально – цей рецепт для вас. Ніжний суп з креветками сподобається всій родині і не додасть зайвих кілограмів. Спробуйте і переконайтеся, що не завжди ПП – це нудно. Цей супчик підійде і для святкового столу. Готувати не більш півгодини.
Нам буде потрібно:
- 3 літри води;
 - 800 г очищених креветок;
 - 2 картоплини;
 - 2 моркви;
 - 1 бульйонний кубик;
 - 3 столові ложки рису;
 - сіль, приправи за смаком;
 - кілька крабових паличок (для прикраси, на ваш розсуд).
 
Суп з креветками рецепт
Влийте воду в каструлю і доведіть до кипіння. Розділіть креветки на дві рівні частини і відправте одну варитися – киньте в каструлю, в окріп.
У цей час очистити моркву. Одну натріть на тертці, іншу – поріжте кружечками. Подрібніть шматочками очищений від шкірки картоплю. Кружечки моркви і картоплю опустіть в окріп до креветок і варіть хвилин 10. Потім додайте терту моркву і всі інші інгредієнти (промитий рис, кубик, сіль, приправи). Варіть ще 15 хвилин.
У самому кінці додайте в суп половину креветок, варіть ще 5 хвилин, потім тушкуйте вогонь. Суп готовий! Розлийте по тарілках і пригощайтеся. Можна прикрасити крабовими паличками перед подачею, рубаною зеленню, додати ложечку нежирної сметани.

































