Найпростіший рецепт маринованої червоної риби в домашніх умовах: мінімум інгредієнтів і максимум користі. Набагато смачніше, ніж в магазині. Цей спосіб приготування для тих, хто турбується про своє здоров’я і прагне харчуватися правильно і різноманітно.
Нам буде потрібно: червона риба, 800 грам (форель, сьомга, лосось – на вибір)
Для маринаду:
- 1 літр води;
- гвоздика, 2 шт.;
- лавровий лист, 2 шт.;
- суміш перців горошком, 2 чайних ложки;
- сіль, 100 грам;
- цукор 2 столові ложки.
Як маринувати червону рибу?
Нагрійте в каструлі воду, додайте в неї всі інгредієнти для маринаду, доведіть до кипіння і охолодіть.
Обробити рибу: розріжте по хребту, а потім поділіть на порційні шматки, як для смаження (як на фото вище). Укладіть рибу в миску, залийте розсолом, маринадом, закрийте харчовою плівкою або щільно кришкою і приберіть в холодильник на три доби.
Через 3 дні червона риба маринована в домашніх умовах готова. Наріжте тонкими скибочками і насолоджуйтеся!