Ідеальне ласощі для всіх, хто на дієті. Домашній зефір не зашкодить вашій фігурі, підніме настрій і зарядить енергією на весь день.
Нам знадобиться:
- 200 г яблук;
- 2 яєчних білка;
- 5 г желатину;
- стевія за смаком.
Яблучний зефір рецепт
Яблука очистити, розрізати на частини, видалити серцевину. Запекти в духовці при температурі 180 градусів близько 30 хвилин. Яблуко повинні бути м’якими. Остудити.
Збити в блендері яєчні білки зі стевією до стійких піків. Охолоджені яблука розім’яти виделкою. Желатин замочити у воді, потім підігріти в мікрохвильовій печі до повного розчинення, але не до кипіння.
Змішати розім’яте яблуко, збиті білки і желатин, розкласти по формах і прибрати на 2 години в холодильник. Яблучний зефір в домашніх умовах готовий! Можна прикрасити свіжими ягодами.
Насолоджуйтесь, не боячись поправитися!