хочете ситно повечеряти? приготуйте смачний вінегрет з капустою по простому покроковому рецептом.
Вінегрет з капустою: рецепт
Рецепт вінегрету розрахований на 5 порцій. Для приготування традиційної страви знадобиться:
- буряк;
- банка консервованої квасолі;
- 2 картоплини;
- 2 морквини;
- 150 г свіжої капусти;
- 3 маринованих огірка;
- ріпчаста цибуля;
- рослинна олія;
- сіль і приправи;
- зелень за смаком.
Вибирайте свіжі овочі: склад має вирішальне значення для успіху готового блюда.
Рекомендуємо взяти консервовану квасолю. Її смак краще доповнить блюдо.
читайте також: як швидко зварити буряк для вінегрету
Як приготувати вінегрет з капустою і квасолею
Перед тим як приготувати вінегрет, зваріть картоплю, буряк і моркву. Радимо буряк і моркву запекти в духовці, що збереже в овочах корисні мікроелементи.
Після того як вони охолонуть, приступаємо до приготування:
- моєму і ріжемо капусту;
- дрібно шаткуємо зелень;
- промиваємо квасолю;
- ріжемо кубиками цибулю і огірки;
- так само шаткуємо зварені овочі;
- змішуємо інгредієнти;
- приправляємо;
- додаємо рослинне масло.
Якщо хочете приготувати вінегрет, рецепта простіше нашого не знайти. Порадуйте себе і гостей смачним блюдом в будні і свята.
Смачного!
читайте також: зимові салати з буряка і моркви