Вінегрет з капустою і квасолею: рецепт

19

хочете ситно повечеряти? приготуйте смачний вінегрет з капустою по простому покроковому рецептом.

Вінегрет з капустою: рецепт

Рецепт вінегрету розрахований на 5 порцій. Для приготування традиційної страви знадобиться:

  • буряк;
  • банка консервованої квасолі;
  • 2 картоплини;
  • 2 морквини;
  • 150 г свіжої капусти;
  • 3 маринованих огірка;
  • ріпчаста цибуля;
  • рослинна олія;
  • сіль і приправи;
  • зелень за смаком.

Вибирайте свіжі овочі: склад має вирішальне значення для успіху готового блюда.

Рекомендуємо взяти консервовану квасолю. Її смак краще доповнить блюдо.

читайте також: як швидко зварити буряк для вінегрету

Як приготувати вінегрет з капустою і квасолею

Перед тим як приготувати вінегрет, зваріть картоплю, буряк і моркву. Радимо буряк і моркву запекти в духовці, що збереже в овочах корисні мікроелементи.

Після того як вони охолонуть, приступаємо до приготування:

  • моєму і ріжемо капусту;
  • дрібно шаткуємо зелень;
  • промиваємо квасолю;
  • ріжемо кубиками цибулю і огірки;
  • так само шаткуємо зварені овочі;
  • змішуємо інгредієнти;
  • приправляємо;
  • додаємо рослинне масло.

Якщо хочете приготувати вінегрет, рецепта простіше нашого не знайти. Порадуйте себе і гостей смачним блюдом в будні і свята.

Смачного!

читайте також: зимові салати з буряка і моркви